Anlık Bildirim

Tim Cook'tan yapay zeka açıklaması: Apple ilk olamadı ama en iyisi olacak!

Apple, yapay zeka alanında çok geride kalmakla birlikte cihazlarına da geç sundu. Hatta Apple Intelligence yalnızca İngilizce kullanılabiliyor. Tim Cook, eleştirilere sonunda yanıt verdi.
apple intelligence yapay zeka tim cook açıklama Tam Boyutta Gör
Apple, iOS 18 ve iPhone 16’yı tanıttığı iki büyük lansmanda Apple Intelligence özelliklerinden bahsetti ancak henüz kullanıma sunmadı. Dahası yapay zeka özellikleri belli aralıklı güncellemelerle kademeli olarak sunulacak. AI alanında zaten geride olan Apple, bu yol haritasıyla da eleştiri yağmuruna tutuldu. Şirketin başındaki isim Tim Cook, sonunda sessizliğini bozdu.

Cook: Her detay önemli, harika hale getirmek zaman alıyor

Apple’ın yapay zeka sektöründe iki yıl kadar geride olduğu biliniyor ancak Tim Cook bunu pek umursamıyor gibi. Apple, en az on yıldır makine öğrenimi altında AI çalışmaları yapıyor olsa da “Apple Intelligence” olarak tanıtılan paket hala kullanıcılara ulaşabilmiş değil.

Cook, yapay zekayı kullanıcılar için en iyi olduğunu düşündükleri şekilde yaptıklarını söylüyor. Bir şeyi ilk yapmayı duyurmaktan ziyade insanlara katkı sunacak bir ürün ortaya çıkarmanın çok daha önemli olduğunu vurguluyor.

Cook: Apple Intelligence özetleri hayatımı değiştirdi

Cook’un en sık kullandığı ve sevdiği Apple Intelligence özelliği ise; e-posta özetleri. Cook, bu özelliğin hayatını değiştirdiğini söylüyor.

iOS 18.1 ile geliyor

Apple Intelligence, önümüzdeki birkaç ay içinde aşamalı olarak ve farklı ülkelerde kullanıma sunulacak. Cihaz dili İngilizce olarak ayarlandığında kullanılabilecek. İlk büyük sürüm iOS 18.1 olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
5 Kişi Okuyor (0 Üye, 5 Misafir) 2 Masaüstü 3 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
1283 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple Intelligence, iOS 18.1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim