Anlık Bildirim

Arda Güler’in muhteşem golü TOGG ekranlarında: Bayram tatili boyunca D-Smart GO tüm kanallarını açıyor

TOGG kullanıcıları arasında büyük popülerlik kazanan D-Smart GO uygulaması Bayram tatili boyunca tüm kanallarını erişime açıyor. EURO 2024 maçları araç ekranından izlenebilecek.
D-Smart GO uygulaması Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz Nisan ayında TOGG T10X kullanıcılarına sunulan D-Smart GO uygulaması ile araç ekranlarından içerik tüketimi mümkün hale gelmişti. Türkiye’de ilk kez Avrupa Şampiyonası maçları araç ekranlarından izleniyor.

A Milli Takım TOGG ekranlarında

Platform tarafından yapılan açıklamada, Avrupa Şampiyonası maçlarının TOGG ekranlarından izlenebileceği duyuruldu. D-Smart GO dokuz günlük Bayram tatili boyunca tüm kanallarını kullanıcıların erişimine açmış durumda.

EURO 2024 maçları haricinde Süper Lig takımlarımızın hazırlık maçları ve Avrupa kupalarına katılma ön eleme turları da D-Smart GO platformunda yani TOGG ekranlarında yayınlanacak. D-Smart GO’da birçok farklı içerikte 100’ün üzerinde kanal bulunuyor. Yayınlar, 72 saat yani 3 gün geri alınabiliyor. Euro 2024’te kaçırılan maçlar da bu geri alma özelliği sayesinde daha sonra izlenebiliyor.

Togg T10X’te sürücüler, D-Smart GO’yu sadece park halindeyken izleyebiliyor. Yolculuk sırasında sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor, açılmak istenmesi halinde “Lütfen yola odaklanın.” uyarısı çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim