Anlık Bildirim

Yeni Tomb Raider Remastered paketi duyuruldu

2022 yılında Tomb Raider’ın haklarını alan Embracer Group, geçtiğimiz aylarda Tomb Raider 1,2 ve 3’ün Remastered sürümlerini duyurmuştu. Firma, şimdi de diğer oyunların yenilenmiş versiyonunu duyurdu.
Tomb Raider Remastered Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıllarda Embracer Group; Square Enix ile bir anlaşma yaparak Tomb Raider markasının haklarını ve Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Square Enix Montreal gibi stüdyoları satın almıştı. Firma, yeni Tomb Raider yapımı üzerinde çalışsa da geçtiğimiz aylarda Tomb Raider 1-2-3’ün Remastered versiyonlarını bir paket halinde satışa sunmuştu. Firma, bu paketi tamamlamaya karar verdi.

Tomb Raider 4-5-6’nın Remastered versiyonu duyuruldu

Embracer altındaki stüdyolardan olan Aspyr, geçtiğimiz aylarda yayınladığı Tomb Raider Remastered paketi ile dikkatleri üzerine çekmişti. İlk üç oyunun orijinal dokusunu koruyarak kontrollerini modern hale getiren stüdyo, bu yapım ile Embracer’ın da beğenisini toplamışa benziyor.

Embracer ve Aspyr, geçtiğimiz saatlerde yeni Tomb Raider paketini duyurdu. Yine Aspyr tarafından geliştirilen yeni paket; Tomb Raider Last Revelation, Chronicles ve The Angel of Darkness’ın Remastered versiyonlarını oyuncularla buluşturacak. Yenilenmiş grafikler ve modern hale getirilmiş kontroller ile yenilenen bu yapımlar; 14 Şubat’ta Xbox Series, Xbox One, Playstation 4, Playstation 5, PC ve Nintendo Switch platformları için satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim