Anlık Bildirim

TP-Link pencere tasarımlı yönlendiricisini duyurdu

TP-Link AX1500 pencereyi andıran tasarımı sayesinde masa üzerinde çok daha az yer kaplarken yüksek bant genişliği ve akıllı paylaşım özellikleri ile geliyor.    
TP-Link AX1500 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Bir dönem köşegen tasarımdan vazgeçmeyen yönlendiriciler oyun dünyasının da işin içine girmesiyle daha agresif tasarımlara yönelmeye başladı. TP-Link alıştığımız agresif tasarımların haricinde ilginç bir konsept ile geliyor.

TP-Link AX1500 biraz daha bütçeyi düşünerek geliştirilmiş. Benzersiz bir pencere tasarımı olan yönlendirici geleneksel yönlendiricilerin sadece yüzde 20 kadarı yer kaplıyor. Wi-Fi 6 ile 2.4GHz bandında 300Mbps, 5GHz bandında ise 1201Mbps bant genişliğine ulaşabiliyor.

OFDMA teknolojisi ile kullanıcıların ihtiyaçlarına göre bağlantıları optimize eden yönlendirici kolay örgü fonksiyonu ile ev veya ofis içerisinde hızlı bir şekilde örgü ağı kurabilmesini sağlıyor. 4 adet Gb Ethernet portu da olan ürün çocuklar üzerinde ayrıntılı ebeveyn kontrolü de sunuyor. TP-Link AX1500 yönlendirici modeli 20$ civarında bir fiyat etiketi ile Çin’de satışa sunulacak. Global pazarda fiyat bir miktar daha yükselebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim