Anlık Bildirim

TRT'nin dijital platformu Tabii'nin üye sayısı açıklandı

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, TRT'nin dijital içerik platformu Tabii'nin üye sayısını açıkladı. EURO 2024 maçlarının etkisiyle Tabii'nin üye sayısı önemli bir eşiği aştı.
TRT'nin dijital platformu Tabii'nin üye sayısı açıklandı Tam Boyutta Gör
TRT tarafından 2023’ün Mayıs ayında kullanıma sunulan dijital içerik platformu Tabii’nin üye sayısı belli oldu. TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, Tabii’nin 5 milyon üyeye ulaştığını duyurdu.

Tabii, 2023’ün Mayıs ayında ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. Platformda TRT yapımı dizi, film ve belgesellerin yanı sıra Tabii’ye özel yerli yapımlara da yer veriliyor. Platformda 30’dan fazla Tabii orijinal yapımı ve toplamda 20 bin saati aşan içerik bulunuyor. İçeriklerde Türkçe, İngilizce, Arapça, İspanyolca ve Urduca dil seçenekleri sunuluyor.

Tabii platformu TRT kanallarını webden, mobilden ve akıllı TV uygulamalarından canlı izleme imkanı da sunuyor. EURO 2024 maçlarının yayınlandığı TRT 1’i uydudan izlemek isteyen vatandaşlar sinyal sorunları ile karşılaştı. Hal böyle olunca pek çok kullanıcı Tabii üzerinden TRT 1’i izlemeyi tercih etti. Gelinen noktada Tabii 5 milyon üyeye ulaştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13105 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tabii, trt ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim