Anlık Bildirim

Turkcell'in gençlere özel yazılım eğitimi başvuruları açıldı

Turkcell, gençlere özel yazılım eğitimi başlatıyor. “Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım” adı verilen eğitim programına başvurular 13 Ekim'e kadar devam edecek. 15 bin öğrenciye eğitim verilecek.
Turkcell'in gençlere özel yazılım eğitimi başvuruları açıldı Tam Boyutta Gör
Turkcell, nitelikli yazılımcı sayısını artırmak için gençlere özel online ve yüz yüze yazılım eğitimi başlatıyor. Üç farklı dalda ücretsiz olarak yazılım eğitimi alabilirsiniz. Programa başvurular açıldı.

Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım” adı verilen programa başvurular https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tradresinden yapılıyor. 13 Ekim 2024 tarihine kadar başvurunu tamamlayabilirsiniz. Başvuru yapabilmek için lisans 4. sınıf, yüksek lisans veya doktora öğrencisi olmak ya da lisans veya ön lisans mezunu olmanız gerekiyor.

Eğitimler 3 farklı dalda gerçekleştiriliyor. Java Programlama, UI/UX Tasarım veya Front-End Programlama eğitimlerinden birini seçebilirsiniz. Eğitimler 4 ay sürecek.

Toplamda 15.000 öğrencinin online, 150 öğrencinin de sınıf içi eğitimlerle destekleneceği "Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım" programı 3 farklı teknoloji odağında düzenlenecek ve öğrenciler birebir mentorluk desteği de alacaklar. Süreci başarıyla tamamlayan katılımcılar, Turkcell Grup Şirketleri ve yazılım ekosistemindeki çeşitli firmalarda istihdam fırsatları elde edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim