Anlık Bildirim

Türkiye'de erişime kapatılan Threads, 200 milyon aktif kullanıcıyı geçti

Türkiye'de bir süredir erişime kapalı olan sosyal ağ uygulaması Threads, aylık aktif kullanıcı sayısını artırdı. X'e rakip olarak çıkan platform, 200 milyon aktif kullanıcıyı geçti.
threads aylık 200 milyon aktif kullanıcıyı geçti Tam Boyutta Gör
Instagram’ın başındaki isim olan Adam Mosseri, Threads uygulamasının 200 milyon kullanıcı sınırını geçtiğini açıkladı. Yeni kilometre taşı, Mark Zuckerberg'in şirketin 2024 ikinci çeyrek mali raporunu paylaştığı esnada Threads’in 200 milyon kullanıcıya yaklaştığından bahsetmesinin ardından geldi.

Hedef 1 milyar kullanıcıyı geçmek!

Mosseri, Threads hesabı üzerinden “200 milyon dönüm noktasını geçtiğimizi paylaşmaktan heyecan duyuyorum. Umarım, Threads, insanları bir araya getiren fikirlere ilham verir ve bu harika topluluk büyümeye devam eder.” açıklamasında bulundu. Meta’nın bu rakama ulaşması 13 ay sürdü.

Threads, Temmuz 2023’te açıldı, Nisan 2024’te 150 milyon kullanıcıya, Temmuz ayında 175 milyon kullanıcıya ulaştı. Şimdi aylık 200 milyondan fazla kişi platformu aktif olarak kullanıyor. Kıyaslama açısından, Elon Musk’ın platformu X, Mayıs ayında aylık 600 milyon kullanıcıyı geçti.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, Threads’de etkileşimin arttığını söyleyerek, büyük bir sosyal ağ platformu olma yolunda ilerlediği yönünde açıklamada bulundu.

Kaynakça https://www.threads.net/@mosseri/post/C-I-3ynvHmq https://techcrunch.com/2024/08/02/metas-threads-cross-200-million-active-users/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim