Anlık Bildirim

Ubisoft, Assassin's Creed Shadows'un çıkış tarihini erteledi

Ubisoft, Assassin's Creed Shadows'un çıkış tarihini 14 Şubat 2025 tarihine erteleyerek ekibin oyunu geliştirmek için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.
Ubisoft, Assassin's Creed Shadows'un çıkış tarihini erteledi Tam Boyutta Gör
Ubisoft, Assassin's Creed Shadows'un planlanan 15 Kasım çıkış tarihini 14 Şubat 2025'e erteliyor. Haziran ayında 12 dakikalık bir oyun videosu paylaşan Ubisoft, bir sonraki Assassin's Creed oyununu yeni parkur ve gizlilik sistemlerini hazırlamak için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu söyleyerek erteledi.

Shadows, Sevgililer Günü'nde Steam'de çıkış yapacak

Ubisoft'un Assassin's Creed başkan yardımcısı ve yapımcısı Marc-Alexis Côté, "Deneyimimizi daha da geliştirmek ve bazı temel özelliklerimizi daha da ileriye taşımak için daha fazla zamana ihtiyacımız olduğunu biliyoruz" dedi. Ubisoft, Star Wars Outlaws sürümünden dersler aldıklarını ve oyunu daha da iyi hale getirmek için ek süreye ihtiyaç duyduklarını belirtiyor.

Ayrıca geleneksel sezon geçiş modelide değişiyor. Ubisoft, "Tüm oyuncular 14 Şubat'ta aynı anda oyunun keyfini çıkarabilecek ve oyunu ön sipariş edenlere ilk genişleme ücretsiz olarak verilecek" dedi. Assassin's Creed Shadows, Obsidian'ın bir sonraki RPG'si Avowed'un 18 Şubat'ta piyasaya sürülmesinden sadece birkaç gün önce piyasaya sürülmüş olacak.

Microsoft, Avowed'un ertelenmesini geçen ay duyurarak oyuncuların birikmiş işlerine biraz nefes aldırmak istediğini ifade etmişti. Gecikme, Sucker Punch'ın 2025'te piyasaya sürülmesi beklenen Ghost of Yotei'nin ilk görünümünü yayınlamasından sadece bir gün sonra geldi.

Assassin's Creed Shadows Japonya'da geçecek ve seride ikili kahramana sahip olan son oyun olacak. Oyuncular samuray Yasuke ve shinobi suikastçı Naoe arasında seçim yapabilecek. Shadows, 14 Şubat'ta PC, PS5 ve Xbox Series X / S'de piyasaya sürülecek. Ubisoft ayrıca bu yılın başlarında Shadows'un gelecekte macOS'a da geleceğini doğruladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
6 Kişi Okuyor (1 Üye, 5 Misafir) 1 Masaüstü 5 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
3422 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Assassin's Creed Shadows, ubisoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim