Anlık Bildirim

Ucuz mobil tarifeler sunan Netgsm’den BTK’ya şikayet ediliyoruz iddiası

Türkiye'nin dördüncü operatörü olan Netgsm, sunduğu uygun fiyatlı paketleri ile tanınıyor. Ancak hizmet aldığı mobil işletmeci, 15 katlık ücret artışı için BTK’ya başvurmuş durumda.
Ucuz tarifeler sunan Netgsm’den BTK’ya şikayet ediliyoruz iddiası Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl ön talep almaya başlayan ve bu yılda abone alım sürecine geçen Türkiye'nin 4'üncü operatörü Netgsm, müşterilerine uygun fiyatlı tarifeler sunmasıyla ön plana çıkıyor. Ancak bu "uygun fiyat" avantajı yakında kaybolabilir.  Zira Netgsm Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal, hizmet aldıkları mobil işletmecinin GB başına ücret için 15 katlık artış için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ya (BTK) başvurduğunu açıkladı.

Netgsm tarifelerinde 15 katlık fiyat artışı iddiası

Ucuz tarifeler sunan Netgsm’den BTK’ya şikayet ediliyoruz iddiası Tam Boyutta Gör
Adem Öcal, LinkedIn üzerinden yaptığı paylaşımda “Baz istasyonu hizmeti aldığımız mobil işletmeci GB ücretini bizden alması gerekenin 15 katından fazlasını almak için BTK’ya uzlaşmaya gitti. Bu günlerde sonucu bekliyoruz. Onun için reklam yapıp tüketiciyi yanıltmak istemiyoruz. Dolayısıyla reklam ile talebi çoğaltmak istemiyoruz. Sosyal medyadaki konular da bizim dışımızda gelişiyor.” ifadelerini kullandı.

Öcal’ın bu açıklamaları DH Forum’daki ilgili Netgsm Ana Konusu’na da taşınırken kullanıcılarımız da duruma tepki gösterdi, “Son kale yıkıldı” yorumunda bulundu.

Netgms, Turkcell’den hizmet alıyor

Ucuz tarifeler sunan Netgsm’den BTK’ya şikayet ediliyoruz iddiası Tam Boyutta Gör
Öte yandan Netgms’in kendisine ait Tier III seviyesinde 2 adet veri merkezi ve Türkiye’nin farklı lokasyonlarında 6 farklı veri merkezi bulunuyor. Bununla birlikte Netgsm, Turkcell’in baz istasyonlarını kullanıyor. Diğer altyapılar ise şirketin kendisine ait. Firmanın halihazırda 198 binden fazla abonesi bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
56 Kişi Okuyor (5 Üye, 51 Misafir) 10 Masaüstü 46 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
2333 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
BTK, turkcell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim