Anlık Bildirim

Unity 6 geliyor: İşte gelecek yeni özellikler ve onaylanan ilk oyun

Unity, Barcelona'da düzenlenen yıllık "Unite" geliştirici konferansında, Unity 6 oyun motoru ve araçlarının 17 Ekim'de dünya genelinde çıkış yapacağını duyurdu.  
unity 6 oyun motoru 17 ekim çıkış tarihi Tam Boyutta Gör
Unity, birkaç hafta içinde oyun motorunun ve araçlarının yeni sürümünü resmen piyasaya sürüyor. Peki, Unity 6 hangi yeniliklerle geliyor?

Unity 6, 17 Ekim'de dünya genelinde sunulacak

17 Ekim’de dünya genelinde çıkacağı açıklanan Unity 6 oyun motoru, geliştiricilere grafiklerde iyileştirmeler ve basitleştirilmiş çok oyunculu oyun geliştirme sunacak. Ayrıca tarayıcıdan oynanan oyunlar yapmak isteyen geliştiriciler için özel olarak hazırlanmış araçlar içerecek.

Unity 6, en stabil ve performanslı sürüm olacak

Unity 6 için onaylanan ilk oyunlardan biri; Den of Wolves. Co-op bilimkurgu birinci şahıs nişancı oyunu, PAYDAY ve GTFO oyunlarının yapımcısı 10 Chambers tarafından geliştiriliyor. Geliştirici ekibin Unity 6 ön sürümlerinden etkilenip oyun motorunu değiştirme kararı aldıkları söyleniyor. Oyunun kısa teknik demo videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Unity, Unity 6 için ilk güncellemenin Nisan 2025’te yayınlanacağını da duyurdu. Unity 6.1, Unity 6’nın temel özelliklerini baz alacak ve katlanabilir ve daha büyük ekran formatları desteği, GPU Resident Drawer’da Deferred+ işleme ve yeni yapı hedefleri ve yapı profilleri gibi yeni özellikler içerecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim