Anlık Bildirim

Until Dawn filminin çekimleri tamamlandı

Playstation’ın başarılı oyunları, beyaz perde adaptasyonlarına kavuşmaya devam ediyor. Sevilen markanın korku oyunu da yakında Hollywood yapımı olarak karşımıza çıkacak.
Unil Dawn oyunu Tam Boyutta Gör
Oyun dünyasına dikkat çekici seriler getirmesi ile bilinen Playstation, geçtiğimiz yıllarda The Last of Us ve Uncharted gibi başarılı serilerin sinema ve dizi uyarlamalarını yapmaya başladı. Bu sektörlerde de beklediği başarıyı bulan Sony, önümüzdeki yıllarda daha fazla seriyi beyaz perdeye taşıyacak.

Until Dawn 2025 yılında seyircilerle buluşacak

Geçtiğimiz ocak ayında Sony’nin Until Dawn filmi için çalışmalara başladığı belirtilmişti. Kısa sürede kadrosu tamamlanan proje, yaklaşık 2 ay önce öekimlere başlamıştı. Merakla beklenen filmin yönetmeni David F. Sandberg, geçtiğimiz günlerde filmin çekimlerinin başarıyla tamamlandığını belirtti. Böylece Sony, bir projeyi daha beyaz perdeye taşımaya bir adım daha yaklaşmış oldu.

Annabelle ve lights out gibi korku yapımlarıyla bilinen Sandberg, geçtiğimiz yıllarda korkuya ara vererek Shazam! Filmlerinin yönetmenliğini yaptı. Until Dawn ile yönetmen, uzun bir aradan sonra ilk kez bir korku yapımını izleyicilerle buluşturacak. Aynı adlı Playstation oyunundan uyarlanan Until Dawn’ın çıkış tarihi Ekim 2025 olarak belirtiliyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim