Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı ROG Ally satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri

ASUS’un el konsolu ROG Ally, AMD Ryzen Z1 Extreme işlemciden sonra Ryzen Z1 işlemcili olarak da satışa sunuluyor. İşte Ryzen Z1'li ROG Ally özellikleri ve fiyatı.
Uygun fiyatlı ROG Ally satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi el konsolu pazarında, Nintendo Switch'in ardından büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Öyle ki bu rekabete son dahil olan Asus, ROG Ally isimli yeni el konsolu ile ses getirmeyi başardı. Şimdi de bu cihazın uygun fiyatlı sürümü, küresel pazarda listelenmeye başladı. İşte Ryzen Z1 işlemcili ROG Ally fiyatı ve özellikleri..

Uygun fiyatlı ROG Ally satışa çıktı

Bilmeyenler için Asus'un yeni el konsolu ROG Ally, Steam Deck'in en büyük rakiplerinden biri konumunda. Bu noktada konsolun ilk sürümü, Ryzen Z1 Extreme işlemci ve 699 dolar fiyat etiketi ile tanıtıldı. Ancak lansman etkinliğinde Asus, uygun fiyatlı bir sürümün de yolda olduğunu duyurmuştu. Şimdi bu model, küresel pazarda listelenmeye başladı.

Bildirilenlere göre yeni ROG Ally, temel sürümde yer alan Ryzen Z1 Extreme yerine Ryzen Z1 işlemciden destek alıyor. 6 çekirdekli bir yapıda gelen bu yonga seti, içerisinde 4CU içeren RDNA 3 GPU (2.5GHz) ve 4,9GHz saat hızına sahip. Standart sürümde ise 8 çekirdek ve 12CU RDNA 3 GPU (2.7GHz) ve 5.1GHz saat hızı sunulduğunu hatırlatalım. Dolayısıyla GPU performansında önemli bir kırpılma söz konusu. Ancak yeni sürüm, buna karşın 100 dolar daha düşük bir fiyatla geliyor.

Uygun fiyatlı ROG Ally satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Bunun dışında her iki sürüm, tamamıyla benzer özelliklere sahip; Windows 11, 16GB LPDDR5-6400 RAM, 512GB depolama kapasitesi ve FullHD çözünürlük, 120Hz yenileme hızı sunan 7 inç IPS ekran. 256 GB veya 1 TB sürümler içinse şu an için herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Bilmeyenler için Ryzen Z1 Extreme işlemcili Asus ROG Ally, ülkemizde 30.000 TL'den başlayan fiyatlar ile kullanıcılara sunuluyor. Yeni sürümün Türkiye pazarına giriş yapacağı tarih ise şu an için belirsiz. Ancak Eylül sonuna kadar satışa çıktığını görebiliriz.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim