Anlık Bildirim

Uzayda geçen strateji oyunu Galactic Civilizations IV, PC için duyuruldu

Uzayda geçen 4X strateji türündeki Galactic Civilizations 4, PC için geçtiğimiz saatlerde bir fragman eşliğinde duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Uzayda geçen strateji oyunu Galactic Civilizations IV, PC için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Stardock'un yaptığı uzayda geçen 4X strateji oyunu Galactic Civilizations 4 bir fragman ile birlikte duyuruldu ve çıkış dönemi de açıklandı.

Galactic Civilizations 4'e yalnızca kendi gezegeninizle başlayacaksınız. Ardından yeni yeni teknolojileri araştıracak ve yeni galaksiler keşfedeceksiniz. Bir yandan kendi gezegeninizdeki insanları mutlu tutmaya çalışırken bir yandan da yeni gezegenlerde kolonileşmeye çalışacaksınız. Bu esnada oyuncular diğer medeniyetlerle de çeşitli ticari anlaşmalara ve savaşlara girebilecek.

Oyunun tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Yapılan duyuruya göre oyun, önümüzdeki birkaç ay içerisinde erken erişime açılacak. Tam sürüme ise 2022 yılında geçiş yapacak. Oyun yalnızca PC için çıkış yapacak. Serinin bir önceki oyunu Galactic Civilizations 3 bir hayli beğenilen bir oyun olmuştu.

Galactic Civilizations IV Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim