Anlık Bildirim

Vietnamlı usta kızı için ahşap Audi Skysphere yaptı: Hem de sürülebiliyor

Vietnamlı bir baba kızı için Audi Skysphere'ın ahşap versiyonunu yaptı. Elektrikli spor otomobili başarılı bir şekilde gerçeğe dönüştüren usta kızıyla fiyakalı bir şehir turu attı.
Vietnamlı usta kızı için ahşap Audi Skysphere yaptı Tam Boyutta Gör
Audi Skysphere, Alman markanın yeni ideolojisini özetleyen 'Sphere' prototip serisinin ilk konsepti olarak tanıtıldı. Elektrikli iki kapılı spor otomobil, sürüş moduna bağlı olarak 250 milimetreye kadar uzayabilen aks mesafesi özelliğiyle dikkat çekmişti.

Audi elektrikli geleceğine dair vizyonunu sergilerken, Vietnamlı bir usta kızı için Skysphere'ı gerçeğe dönüştürdü. Ahşap aracın yapımına ilişkin bir video ND - Woodworking Art adlı YouTube kanalında yayınladı. Usta işe ilk olarak zemin bölümüyle başlıyor.

Yapımı 2.5 ay sürdü

Ardından mekanik parçalar ve tekerleklerin yapımına geçiliyor. Elektrik motorundan güç alan ahşap Audi Skysphere'ın çalışan bir direksiyon mekanizması, farları ve arka lambaları var. Prototip tıpkı konsept otomobil gibi kıvrımlı hatlara sahip.

Vietnamlı usta kızı için ahşap Audi Skysphere yaptı Tam Boyutta Gör
Audi Skysphere'in birebir kopyasını oluşturmak iki buçuk ay sürdü. Tabi ahşap modelde uzayabilen aks mesafesi özelliği yok. Audi'nin konseptinde uzunluk 4.94 metreden 5.19 metreye çıkabiliyor. Ancak araç küçük bir kıza yapıldığı için buna gerek de yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim