Anlık Bildirim

Vivo T3 Ultra, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler

Vivo'nun yakında piyasaya sürmesi beklenen T3 serisi yeni cihazı Vivo T3 Ultra, Geekbench'te listelendi. İşte önemli özellikleri ortaya çıkan cihazın detayları:
Vivo T3 Ultra, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler
Geçtiğimiz günlerde T3 Pro'yu piyasaya süren Vivo, şimdilerde T3 serisini genişletmeye hazırlanıyor. T3 serisinin yeni üyesi Vivo T3 Ultra, yakın bir zamanda Geekbench'te listelendi. Ayrıca sosyal medyada yapılan yeni bir paylaşım ise cihazın beklenen özelliklerini de ortaya çıkardı.

İşte Vivo T3 Ultra'nın beklenen özellikleri:

Geekbench'in tek çekirdek testinde 1854, çok çekirdek testinde ise 5066 skorunu elde eden V2426 model numarasına sahip Vivo T3 Ultra, listeye göre 12 GB RAM'e sahip olacak ve kutudan Android 14 işletim sistemi ile çıkacak. İşlemci tarafında ise cihazın MediaTek Dimensity 9200+ ile donatılması bekleniyor.

Vivo T3 Ultra, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Sosyal medyada yapılan yeni bir paylaşıma göreyse Vivo T3 Ultra, ekran içi parmak izi okuyucusuna sahip 6,77 inç, 1,5K, 120 Hz, 4.500 nit, kavisli bir AMOLED ekrana sahip olacak. 8 GB veya 12 GB RAM ile eşleştirilmiş 128 GB veya 256 GB depolama alanıyla gelmesi beklenen cihazın, 80 W şarj destekli 5.500 mAh bataryaya da sahip olması bekleniyor. Ayrıca cihazın, arka tarafta OIS özellikli 50 MP IMX921 ana kamera ve 8 MP ultra geniş açılı kameradan oluşan bir kamera kurulumuna da sahip olması kuvvetle muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim