Anlık Bildirim

Vivo Y37 Pro tanıtıldı: Yüksek pil kapasitesiyle dikkat çekiyor

Vivo, giriş-orta seviyeye konumlanan yeni modeli Y37 Pro'yu tanıttı. Yüksek pil kapasitesiyle dikkat çeken telefon neler sunuyor?                               
Vivo Y37 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Vivo, giriş-orta seviyeye konumlanan yeni modeli Y37 Pro'yu tanıttı. Yüksek pil kapasitesiyle dikkat çeken telefonun özelliklerine bir göz atalım.

Vivo Y37 Pro özellikleri

Vivo Y37 Pro, 6,68 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızına sahip HD+ LCD ekrana sahip. Çözünürlüğün düşük olması hayal kırıklığı olsa da, yüksek tazeleme hızıyla bu dezavantajını bir nebze kapatıyor.

Vivo Y37 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Qualcomm'un giriş seviyesi yonga seti Snapdragon 4 Gen 2'den güç alan telefonda, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor. Kamera tarafında ise 50 MP çözünürlüğünde ana sensöre, 2 MP derinlik sensörü eşlik ediyor. Özçekimler için ise 5 MP'lik kameraya yer verilmiş.
Vivo Y37 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Y37 Pro'nun öne çıkan tarafı ise pil ömrü. 6.000 mAh kapasiteli pil ile gelen telefon, 44 W hızlı şarjı destekliyor. Vivo pilin, 4 sene ve 1600 şarj döngüsünden sonra bile orijinal kapasitesinin %80'ini koruyacağını iddia ediyor.

Telefonda ayrıca güç tuşuna entegre parmak izi okuyucusu, 5G, stereo hoparlör ve IP64 su ve toza dayanıklılık özellikleri bulunuyor.

Pembe, yeşil ve siyah renk seçenekleriyle gelen Vivo Y37 Pro'nun satış fiyatı 255 dolar olarak açıklandı. Telefon şuan için sadece Çin'de satışa sunulacak. İlerleyen zamanlarda, telefonun ülkemizde de satışa sunulma ihtimali bulunuyor.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2024/09/06/vivo-y37-pro-specs-price-launch/ https://www.vivo.com.cn/vivo/y37pro Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim