Anlık Bildirim

Volkswagen, Tiguan'ın yerini alacak Tayron SUV modelini tanıtmaya hazırlanıyor

Volkswagen, Tayron ismini verdiği SUV modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Volkswagen Tasarım Müdürü Instagram hesabından paylaştığı kısa videoda Tayron’un 10 Ekim’de resmi olarak tanıtılacağını duyurdu.
Volkswagen, Tayron SUV modelini tanıtmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör
Volkswagen, 10 Ekim'de piyasaya sürülmesi planlanan Avrupa versiyonu Tayron'un ilk tanıtımını yayınladı. Kuzey Amerika'da yeni 2025 Tiguan olarak da pazarlanacak olan bu kompakt SUV, mevcut seriden bir adım önde olmayı vaat ediyor.

Volkswagen Tayron 10 Ekim'de tanıtılacak

Yeni VW Tayron, Avrupadaki Tiguan'dan daha uzun ve daha geniş olacak. Ayrıca üretimi durdurulan Tiguan Allspace'in yerini alarak Tiguan ile Touareg arasında konumlanacak. VW, Almanya'nın Wolfsburg kentinde tasarlan Tayron'u çok yönlü bir araç olarak tanımlıyor.

Kısa tanıtım videosunda Tayron'un arka kısmına vurgu yapılıyor ve tam genişlikteki arka lambalardaki hareketli LED grafikler ve aydınlatmalı VW amblemi sergileniyor. Motor seçenekleri konusunda henüz net bir bilgi olmasa da, Tayron’un benzinli, dizel, mild-hybrid ve plug-in hybrid versiyonlarıyla sunulması bekleniyor.

Özellikle plug-in hybrid versiyonların 204 ve 272 beygir gücü seçenekleriyle geleceği tahmin ediliyor. 19,7 kWh kapasiteli bataryasıyla 100 km’den fazla elektrikli menzil sunabileceği söyleniyor. Ancak tamamen elektrikli bir Tayron modeli gelmeyecek çünkü Volkswagen bu boyutlarda bir elektrikli SUV’yi 2026 yılına kadar piyasaya sürmeyi planlamıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim