Anlık Bildirim

Volvo, 600 km menzilli elektrikli kamyonunu tanıttı

Volvo, tek bir şarjla 600 km'ye kadar menzil sunan elektrikli kamyonunu tanıttı. FH Electric isimli kamyon ile çok daha uzun mesafelere şarj etmeye ihtiyaç duyulmadan taşımacılık yapmak mümkün olacak.
Volvo, 600 km menzilli elektrikli kamyonunu tanıttı Tam Boyutta Gör
Volvo, tek bir şarjla 600 km'ye kadar menzil sunan elektrikli kamyonunu tanıttı. Volvo'nun 300 km menzil sunan FH Electric isimli kamyonunun uzun menzilli versiyonu olan model ile, çok daha uzun mesafelere şarj etmeye ihtiyaç duyulmadan taşımacılık yapmak mümkün olacak.

Volvo, kamyonun teknik özelliklerini henüz açıklamadı ancak 300 km menzilli versiyonunun 540 kWh kapasiteli 6 adet batarya paketi olduğunu biliyoruz. Yeni modelin 1 MWh'in üzerinde batarya kapasitesine sahip olması muhtemel.

Batarya ve güç aktarma organı geliştirildi

Volvo, yeni kamyonun e-aks isimli aktarmanı organı sayesinde, çok daha fazla batarya alanına izin verdiğini belirtiyor. Yeni FH Electric ayrıca, daha verimli pillere, geliştirilmiş bir pil yönetim sistemine ve verimli bir güç aktarma organına sahip.

Yeni Volvo FH Electric, 2025'in ikinci yarısında satışa sunulacak. Volvo, şu ana kadar dünya çapında 46 ülkedeki müşterilerine 3.800'den fazla elektrikli kamyon teslim etmiş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2709 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli kamyon, Volvo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim