Anlık Bildirim

WAT Mobilite’den 29 Ekim’e özel şarj istasyonlarında indirim kampanyası

Koç Holding A.Ş.’nin bir parçası WAT Mobilite, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında elektrikli araçlara yönelik şarj istasyonlarında indirim kampanyası yapacağını açıkladı.
WAT Mobilite’den 29 Ekim’e özel şarj istasyonlarında kampanya Tam Boyutta Gör
Koç Holding A.Ş.’nin bir parçası WAT Mobilite, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. yılını kutlamak için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında elektrikli araçlara yönelik şarj istasyonlarında indirim kampanyası yapacağını açıkladı.

WAT Mobilite’den bayram kampanyası

WAT Mobilite’den 29 Ekim’e özel şarj istasyonlarında kampanya Tam Boyutta Gör
Firma yaptığı açıklamada “Cumhuriyetin aydınlık yolunda enerjimiz hiç bitmeyecek! Cumhuriyetimizin 101. yılına özel, 27-28-29 Ekim tarihlerinde geçerli olacak fiyat tarifemizle WAT ile iyi yolculuklar dileriz.” ifadelerini yer verirken Türkiye genelindeki şarj istasyonlarındaki tarifelerde hatırı sayılır bir indirim yaptı:
  • AC Tarife: 6,20 TL yerine 4,40 TL
  • DC Tarife: 7,99 TL yerine 5,67 TL

27-28-29 Ekim tarihleri arasında geçerli olan fiyatlardan tüm elektrikli araç kullanıcıları yararlanabiliyor. WAT Mobilite 52 şehirde yaygınlaşmış 300 lokasyonda sunduğu 247 DC ve 204 AC şarj noktasına sahip. Firmanın şarj istasyonları İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Balıkesir, Adana ve Trabzon başta olmak üzere pek çok lokasyonda bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim