Anlık Bildirim

Watch Dogs filminin çekimleri tamamlandı

Ubisoft’un başarılı oyun serisi Watch Dogs, beyaz perdeye uyarlanıyor. Geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan yeni video oyun uyarlamasının çekimleri kısa sürede tamamlandı.
Watch Dogs oyunundan bir görüntü Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıllarda Assassin’s Creed serisini beyaz perdeye taşıyan Ubisoft, bu yapımda beklediği başarıyı bulamasa da başka bir uyarlama için de daha çalışmalara başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan Watch Dogs filminden sürpriz bir güncelleme geldi.

Watch Dogs’un çekimleri tamamlandı

Ubisoft, Watch Dogs’un filmini aslında yaklaşık on yıl önce duyurmuştu. İlk oyunun hikayesini sinemaya uyarlayacak olan yapım, ilerleyen yıllarda sessiz sedasız terk edilmişti ancak Ubisoft, geçtiğimiz aylarda bir sürpriz yaparak Watch Dogs filmini tekrar duyurmuştu. Oyun serisi ile aynı evrende geçecek bu yapımın çekimleri, geçtiğimiz aylarda başlamıştı. Ubisoft, şimdi de yapımın çekimlerinin tamamlandığını X platformu üzerinden duyurdu.

Oyun dünyasında seriden beklediğini bulamayan Ubisoft, geçtiğimiz aylarda Watch Dogs’un sinema uyarlaması için New Regency ile anlaşmıştı. 3 Temmuz’da çekimleri başlayan filmin çekimleri tamamlandı. Oyunlarda görmediğimiz bir hikâyeyi anlatacak olan yapımda “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” filminin yıldızı Tom Blyth ve “Talk to Me” filminin yıldızı Sophie Wilde ana karakterleri canlandıracak. Ayrıca Markella Kavenagh’ın da filmde önemli bir rol oynayacağı belirtiliyor. Hacker teması ve teknoloji odaklı distopik gelecek fikriyle oyun dünyasında dikkatleri üzerine çeken seri, bakalım sinema dünyasında da benzer bir ilgi görebilecek mi? Christie LeBlanc ve Victoria Bata tarafından senaryosu yazılan Watch Dogs filminin vizyon tarihi henüz bilinmiyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim