Anlık Bildirim

Watchmen'in animasyon filminden yeni fragman

Watchmen'in önümüzdeki ay izleyici ile buluşacak animasyon filminden yeni bir fragman yayınlandı. Çizgi romana sadık kalacak bu yeni uyarlama, iki parça hâlinde yayınlanacak.
Watchmen animasyon filminden yeni fragman Tam Boyutta Gör
Tüm zamanların en iyi çizgi-romanlarından biri olarak kabul edilen Watchmen, çok yakında yeni bir uyarlama ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Daha önce Zack Snyder tarafından live-action bir filme uyarlanan, daha sonra ise epey özgün bir dizi uyarlaması çekilen Watchmen, bu kez de bir animasyon filme uyarlandı.

Alan Moore'un efsanevi çizgi-romanına çok daha sadık bir uyarlama olacağı söylenen bu animasyon film, iki parça hâlinde yayınlanacak. Watchmen - Chapter 1 adını taşıyan ilk kısım, önümüzdeki ay izleyici ile buluşacak. 13 Ağustos'ta öde-izle servislerinde yayınlanacak olan film için tanıtım çalışmalarını sürdüren Warner Bros., bugün filmden yeni bir fragman daha yayınladı.

Filmden yayınlanan ilk fragman her iki kısma birden odaklanırken, bu yeni fragman sadece Chapter 1'a, yani 13 Ağustos'ta yayınlanacak ilk kısma odaklanıyor.

Watchmen Animasyon Filminin Seslendirme Kadrosu Açıklandı

Öte yandan filmin seslendirme kadrosunda yer alan isimler de açıklandı. Watchmen animasyon filminin seslendirme kadrosunda Matthew Rhys (The Americans), Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, The Mandalorian), Titus Welliver (Bosch), Adrienne Barbeau, Kelly Hu gibi isimler yer alıyor.

R reytingi, yani 18+ yaş sınırı alan bu animasyon filmden şu ana kadar yayınlanan fragmanlar, bazı sahnelerin çizgi-roman panellerinden birebir alındığını gösteriyor. Bu da filmden beklentileri yükseltiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim