Anlık Bildirim

Web Tasarım Fiyatları ve Kampanyaları

Binlerce farklı website şablonu, hazır scriptler ve özel web tasarımlar ile kurumsal yapılara uygun profesyonel internet sitesi tasarımları sunuyor.                                    

White SEO Bilişim web tasarım fiyatları ve kampanyaları ile öne çıkıyor. Binlerce farklı website şablonu, hazır scriptler ve özel web tasarımlar ile kurumsal yapılara uygun profesyonel internet sitesi tasarımları sunuyor. Yüzlerce farklı sektör için özel tasarımlar hazırlamış olan yazılım şirketi müşterileri için en iyi web site tasarımlarını en uygun fiyatlarla sunmayı amaçlıyor.

Web Tasarım Fiyatları ve Kampanyaları Tam Boyutta Gör

Web Tasarım Fiyatları

Şirketin web tasarım fiyatları bu yıl için ortalama 150USD’den başlayıp beklentiye ve yazılım kapsamına göre 3000USD’lere kadar çıkabiliyor.

Uçsuz bucaksız yazılım dünyasında aklınızdaki projeyi veya internet sitesini White Seo Bilişim uzmanlarına anlatmanız yeterli oluyor. Sonrasında uygun bir fiyat teklifi ve onlarca websitesi taslağı ile size dönüş sağlıyorlar.

Firmanın web tasarım fiyatları hakkında detaylı bilgiye 0850 308 50 17’den ulaşabilirsiniz.

Web Tasarım Fiyatları ve Kampanyaları Tam Boyutta Gör

Web Tasarım Kampanyaları

Yılın hazır website kampanyası WhiteSeo Bilişim’den geliyor. Neredeyse Türkiye’nin en ucuz web siteleri profesyonel destek mahrum bırakılmadan sunuluyor. Üstelik bu yapılırken 1 yıl ücretsiz teknik destek veriyorlar.

Teknik destek süreci boyunca web sitenizde dilediğiniz değişiklikleri ücretsiz olarak yaptırabiliyorsunuz.

Yazılım şirketi web tasarımı kampanyalarında aşağıdaki avantajları sunuyor;

  • 1 Yıl Ücretsiz Teknik Destek
  • Ücretsiz SSL Sertifikası
  • Lisanslı Temalar
  • Size Özel Müşteri Temsilcisi
  • Hızlı Website Altyapısı
  • SEO Uyumlu Temalar
  • Kredi Kartı ile 12 Taksit Avantajı

1. Ek Ücret Yok

WhiteSEO Bilişim’den hazır web site desteği alan müşteriler ek ücretler ile karşılaşmıyor. Bu nedenle Türkiye’nin en iyi yazılım şirketi unvanını elinde tutan firma şeffaf işleyişi ve kurumsal altyapısı ile öne çıkıyor.

Wordpress, HTML veya PHP altyapıya sahip internet siteleri için ayrı ayrı fiyat teklifleri sunuluyor. Hiç birinde de sonradan karşınıza çıkan bir ödeme olmuyor. Bu durum şirketin müşterilerine güven vermesi ile sonuçlanmış. Bu da White Seo Bilişim’i tavsiye edilen web tasarım şirketi listesine sokmuş.

2. Lisanslı Tema ve Eklentiler

Özellikle Wordpress website kurulumlarında karşımıza çıkan lisanssız eklenti ve temalara White Seo Bilişim izin vermiyor. Tamamı lisanslı altyapılar ile hizmet veren şirket hazır Wordpress siteleri kullanımında bu nedenle öne çıkmış.

Günümüzde lisanssız kullanımdan dolayı binlerce site yayınlandıktan birkaç ay sonra hatalar vermeye başlıyor, bunun önüne geçebilmek amacıyla web tasarım firması lisanslı eklenti ve temalar kullanıyor.

3. Teknik Destek Avantajı

Web sitenizi yayına aldıktan sonra ortadan kaybolan yazılımcılara inat kolay ulaşılabilir bir web developer kadrosu sunan White Seo teknik destek avantajlarını bir yıl boyunca ücretsiz şekilde veriyor.

İnternet sitesi yapıldıktan sonra yıl boyunca değişiklikleri ve güncellemeleri kolayca yapabilmenizi sağlayan bu avantaj bir tercih sebebi olmuş.

4. Hızlı İnternet Sitesi

Yaptırmış olduğunuz internet sitesi çok mu geç açılıyor? Bu ve benzeri durumlar ile karşılaşmamak için sağlam bir sunucu altyapısı veya hızlı hosting alanları gerekiyor.

Günümüzde üç saniye içerisinde açılmayan internet siteleri genellikle terk ediliyor. Bu nedenle hız değerleri web sitenizin tasarımı kadar öneme sahiptir. Hız değerlerini yüksek tutmak amacıyla doğru tema tercihi, doğru eklenti tercihleri, doğru sunucu veya hosting alanlarını bir arada sunan White Seo en iyi hız değerlerini sunarak kullanıcıların sitenizde kalmasını sağlıyor.

5. SEO Uyumlu Web Tasarımları

Milyarlarca internet sitesi arasından nasıl ayrışırsınız? Tabii ki SEO (Search Engine Optimization) ile. Profesyonel bir SEO ajansı olarak ta hizmet sunan White Seo Bilişim tüm hazır internet sitesi çalışmalarında SEO uyumlu işler çıkarır. Bu sayede ilk sayede websitenizin ilk sayfada yer alma şansı artar.

6. Sektörlere Özel İnternet Siteleri

White Seo sektörlere özel olarak hazırladığı Wordpress temaları ile rakipleriniz arasından ayrışmanızı sağlıyor. Her sektörün kendine özel web tasarımı çözümleri vardır. Bir hastane ile okulun web sitesi renklerinden görsellerine kadar birçok farklılık göstermelidir. Bu nedenle sektörünüze uygun tema seçimi oldukça önemlidir.

Sektörünüze özel web tasarım çözümleri için www.whiteseobilisim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim