Anlık Bildirim

WhatsApp'a yapay zeka destekli düzenleme araçları geliyor

Meta, Eylül ayında tanıttığı yapay zeka destekli fotoğraf düzenleme araçlarını WhatsApp'a getiriyor. Metin istemleri girilerek arka plan veya fotoğraflara renk katılabilecek.
whatsapp yapay zeka düzenleme araçları Tam Boyutta Gör
Android için en son WhatsApp beta sürümündeki (v2.24.7.13) yeni yapay zeka destekli düzenleme araçları, fotoğraflarınıza renk katmanıza olanak tanıyacak. Metin girerek arka plan görseli oluşturabilecek, fotoğraflara bir stil ayarlayabilecek ve arka planı genişletebileceksiniz.

Durum güncellemesi paylaştığınızda veya WhatsApp’ta birine fotoğraf gönderdiğinizde, resim düzenleyici penceresinde yeni yapay zeka araçlarını (backdrop, restyle ve expand) göreceksiniz. Uygulamada döndürme, kırpma, metin ekleme gibi diğer düzenleme araçlarının bulunduğu menüde, pırıltı simgesinin altında bu seçenekler çıkacak.

Backdrop, bir metin istemi yazarak arka planı değiştirmenize olanak tanıyacak. Restyle, yine metin istemlerine dayalı olarak fotoğrafı harika efektlerle canlandırmanızı sağlıyor. Fotoğrafın daha büyük bir boyutuna ihtiyacınız olduğunda Expand, bu görselleri büyütmenize olanak tanıyacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim