Anlık Bildirim

WhatsApp, bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları engellemenizi sağlayacak

Popüler mesajlaşma ıugulaması WhatsApp'ın, test aşamasındaki yeni özelliği ortaya çıktı. İşte  bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları engellemenizi sağlayacak özelliğin detayları:
WhatsApp bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları engellemek mümkün Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde Topluluk gruplarında tarih ve konum bilgisi gibi özelliklerle etkinlik oluşturmanızı sağlayan bir özelliği test eden WhatsApp'ın yeni özelliği belli oldu. Yakın zamanlı yeni bir rapora göre WhatsApp, bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları engellemenizi sağlayacak yeni bir özellik test ediyor.

Çok yakında WhatsApp'ta bilinmeyen numaralardan gelen mesajları engelleyebileceksiniz

Android için en son WhatsApp beta 2.24.17.24 güncellemesi ile uygulamanın, bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları engellemek için yeni bir gizlilik özelliği test ettiği ortaya çıktı. Ayrıca bu özellik ile uygulamayı zorlayabilecek spam ve istenmeyen mesaj akışı azaltılarak cihaz performansının iyileştirilmesi de amaçlanıyor.

WhatsApp bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları engellemek mümkün Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları engelle seçeneği etkinleştirildiğinde WhatsApp, belirli bir hacmi aşan bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları otomatik olarak engelleyecek ve kullanıcıları istenmeyen veya potansiyel olarak zararlı iletişimlerden koruyacak. Ayrıca bu özellik, uygulamanın işlemesi gereken veri miktarını da önemli ölçüde azaltacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim