Anlık Bildirim

WhatsApp profil resimleri yapay zekayla oluşturulabilecek

WhatsApp'a gelecek yapay zeka özelliği ortaya çıktı. Popüler mesajlaşma platformu, kullanıcıların profil resimlerini yapay zekayla oluşturma seçeneği sunacak.   
whatsapp yapay zeka profil resmi oluşturma Tam Boyutta Gör
WhatsApp'taki yapay zeka özellikleri, sorguları yanıtlayabilen, görseller oluşturabilen ve daha fazlasını yapabilen akıllı asistan olan Meta AI üzerine kurulu. Kullanıcılar, yapay zekaya doğrudan arama çubuğundan erişebiliyor. Yakında profil fotoğrafları da yapay zeka tarafından oluşturulabilecek.

Kullanıcıların yapay zeka avatarlarını oluşturmak için bir kez fotoğraflarını çekmeleri gerecek. Bu daha sonra Meta AI’yi herhangi bir ortamda kullanıcının benzer görüntülerini üretmek üzere eğitmek için kullanılacak. Meta AI sohbetinde “Imagine me” yazarak veya diğer WhatsApp konuşmalarında "@Meta AI imagine me…" yazarak profil resmi oluşturulabilecek.

WhatsApp yapay zeka profil resmi oluşturma özelliği isteğe bağlı olacak ve kullanıcıların ayarlardan açması gerekecek. Yapay zekayla oluşturulan profil fotoğrafı istenildiği zaman silinebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim