Anlık Bildirim

WhatsApp tercih ettiğiniz kanalları keşfetmenizi kolaylaştırıyor

WhatsApp'ın en son kanal kategorisi özelliğiyle favori kanalınıza hızla ulaşabileceksiniz. WhatsApp, favori konularınıza göre hesapları bulmanıza yardımcı olabilecek bir kanal dizini başlatıyor.
WhatsApp tercih ettiğiniz kanalları keşfetmenizi kolaylaştırıyor Tam Boyutta Gör
WhatsApp'a "Kanal Kategorileri" adı verilen yeni bir özellik getirildi. Bu yenilikçi araç uygulamada kanalları keşfetme ve takip etme sürecini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Kullanıcılar artık yedi farklı kategoriyi keşfedebilecekler.

Kanallar artık 7 farklı kategori sunuyor

WhatsApp Kanalları önemli bir popülerlik kazandı ve dünya çapında her ay 500 milyondan fazla kişi bu kanallarla etkileşime giriyor. WhatsApp, Kanallar özelliğini geliştirmenin yanı sıra yapay zeka (AI) yeteneklerini de geliştiriyor. Şirket, kullanıcıların chatbot ile etkileşime girmesine olanak tanıyan Meta AI destekli çift yönlü sesli sohbet özelliğini başlatmayı planlıyor.

Bu yeni özellik daha kişiselleştirilmiş bir deneyim için perde, tonlama ve aksan bakımından farklılık gösteren bir dizi ses özelliği de sunacak. Yapay zeka sesli sohbet özelliği henüz Android'de beta test kullanıcıları için kullanılabilir değil. Ancak ilk aşamada İngiliz ve Amerikan aksanlı seslerin de eklenmesi bekleniyor.

Yeni etkileşim seçeneğinde influencer'lar ve ünlüler gibi kamusal figürlerin seslerine de yer verilmesi mümkün olacak. Bu gelişme, Meta'nın mesajlaşma servislerine yapay zeka destekli kişilikler entegre ederek kullanıcılara daha kişiselleştirilmiş bir etkileşim deneyimi sunma yönündeki çabalarıyla örtüşüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim