Anlık Bildirim

Will Smith yeni bir bilim-kurgu filmiyle geri dönüyor

Bad Boys 4'ün yakaladığı başarı sonrası Hollywood'a dönüşünün önü açılan ünlü oyuncu Will Smith, Sony Pictures'ın Resistor adlı yeni bilim-kurgu filminin başrolünü üstlenecek.
Will Smith yeni bir bilim-kurgu filminde rol alacak Tam Boyutta Gör
Ünlü oyuncu Will Smith, Oscar Ödül Töreni'ndeki tokat skandalı sonrası Hollywood'da istenmeyen adam hâline geldi ve birkaç yıl gözlerden uzak kaldı. Smith'in izleyici nezdindeki sempatisini yitirmiş olması, stüdyoların ünlü oyuncuya güvenip büyük projeler emanet etmesine engel oldu. Ancak geçtiğimiz hafta vizyona giren Bad Boys 4 ile birlikte bu durum değişti.

Will Smith ve Martin Lawrence'in başrollerini üstlendiği Bad Boys 4, sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı ve gişe rakamlarıyla stüdyonun yüzünü güldürdü. Böylece izleyicilerin bugün artık Will Smith'e karşı o kadar da tepkili olmadığı da gözler önüne sermiş oldu.

Ortaya çıkan bu tablo, Smith'in Hollywood'a tam anlamıyla geri dönmesinin önünü açacak gibi görünüyor. Zira ünlü oyuncu daha şimdiden yeni stüdyo işlerine adını yazdırmaya başladı.

Will Smith'in Rol Alacağı Resistor, Konusuyla Dikkat Çekiyor

Sony Pictures, Resistor adını taşıyan yeni bir bilim-kurgu filminin başrolünü üstlenmesi için Will Smith ile anlaştı. Film, Daniel Suarez’in çok satan romanı Influx'ın bir uyarlaması olacak.

2014 tarihli roman, yerçekimini yansıtabilecek devrimsel bir cihaz geliştiren fizikçi Jon Grady'ye odaklanıyor. Sadece fizik dünyasını değil tüm dünyayı değiştirecek olan bu buluş, BTC adlı gizli bir örgütün dikkatinden kaçmıyor. Dünya düzenini değiştirecek devrimsel teknolojileri baskılayan bu örgüt, işbirliğine yanaşmayan Grady'i en son teknolojilerle donatılmış, kabus gibi bir hapishaneye atıyor. Burada Grady'nin yolu, devlet tarafından hapsedilmiş diğer dahilerle kesişiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25321 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony pictures, will smith ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim