Anlık Bildirim

Windows 11, 10 yıllık Intel Celeron işlemcili laptopta performanslı çalıştı

Windows 11'in eski bilgisayarlarda da hızlı çalıştığı bir kez ortaya çıktı. Reddit'te bir kullanıcı, 10 yıllık Intel Celeron işlemcili laptopuna Windows 11 kurduğunu ve çok iyi çalıştığını paylaştı.
windows 11 intel celeron işlemcili 4gb ramli laptopa kuruldu Tam Boyutta Gör
TPM 2.0, 2016 - 2017’den beri üretilen birçok bilgisayarda var. Eski bilgisayarlar genelde güvenilir platform modülü ile donatılmadığından resmî olarak Windows 11’i desteklemiyorlar. Ancak, TPM 2.0 ile donatılmamış cihazlara resmî olmayan bir şekilde Windows 11 yüklemenin yolları var. Üstelik Windows 11, bu bilgisayarlarda harika çalışıyor.

Windows 11, Intel Celeron işlemci, 4GB RAM'li laptopa kuruldu

Reddit’de bir kullanıcı, Rufus programını kullanarak Intel N2940 işlemcili -2014 tarihli- dizüstü bilgisayarına Windows 11 yüklediğini ve bilgisayarın 7 saniyede açıldığını ve hatta oyun da oynatabildiğini paylaştı. Ayrıca Bildirim Merkezi, WiFi ve Ayarlar paneli dahil her şeyin Windows 10’dan yaklaşık %50 daha hızlı yüklendiğini söyledi. Kullanıcının yaptığı tek değişiklik ise 2GB RAM’i 4GB’a yükseltmek ve SSD eklemek. Kullanıcı, Windows 11’i yükledikten sonra hiç optimize etmediğini, yalnızca RAM’den kaynaklı sorun çıkmaması için svchost üzerinde düzenleme yaptığını belirtti.

Kullanıcıların bir kısmı, Microsoft’un Windows 11'i eski cihazlarda resmi olarak desteklenecek şekilde geliştirmesi gerektiğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3998 kez okundu.
11 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
laptop, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim