Anlık Bildirim

Windows'taki yeni hata saat dilimini değiştirmeye zorluyor

Windows 10 ve Windows 11'i etkileyen yeni bug, kullanıcıları sürekli olarak saat dilimini düzeltmelerini isteyen bildirim yağmuruna tutuyor. Microsoft, sorunun çözümü üzerine çalışıyor.
windows 10 & 11 saat dilimi hatası bildirim Tam Boyutta Gör
Microsoft, Windows'a sürekli olarak yeni özellikler ekliyor ancak bu güncellemeler genelde büyük sistem hatalarından küçük aksaklıklara kadar çeşitli hatalar ve sorunlar getiriyor. İşletim sistemindeki son hata, kullanıcıları saat dilimlerini düzeltmelerini isteyen bildirimlerle baş başa bırakıyor.

Saat dilimi hatası Windows 10 ve 11'i etkiliyor

Söz konusu hata hem Windows 10 hem de Windows 11’i etkiliyor. Kullanıcı, saat diliminde herhangi bir değişiklik yapmasa bile Windows, saat diliminde bir değişiklik tespit ediyor ve ayarlamak için izin istiyor. Saat dilimi bildirimi sürekli olarak gösteriliyor. Kullanıcıya bildirimi kapatmak için iki seçenek sunuluyor ancak asıl sorun bu bildirimin tekrar etmesi. Kullanıcılar, tekrar tekrar, günde birkaç kez ve hatta saat başı bu bildirimle karşılaştıklarını söylüyor.

Microsoft, sorunun farkında ve bir düzeltme üzerine çalışıyor ancak şu anda sorunun çözümü için bir zaman çizelgesi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim