Anlık Bildirim

X platformunda canlı yayın açmak artık Premium aboneliği isteyecek

Elon Musk, X platformunun standart bileşenlerini paralı hale getirmeye devam ediyor. Bugüne kadar herkesin kullanımına sunulan canlı yayın açma artık Premium kapsamında.
X Tam Boyutta Gör
Eski adıyla Twitter şimdiki adıyla X platformunu satın aldıktan sonra her fırsatta ücretli bir eğlence merkezine dönüştürmek istediğini dile getiren Elon Musk, yavaş yavaş standart özellikleri paralı hale getirmeye devam ediyor.

Canlı yayınlar artık ücretli

X tarafından yapılan açıklamaya göre canlı yayın açmak arık Premium abonelik gerektirecek. Ayrıca bir sistem üzerinden X platformuna yayın yapmak da ücretli. Bu seçeneğin özellikle oyun yayıncılarını ilgilendirdiği ifade ediliyor.

YouTube, Facebook gibi platformlarda canlı yayınlar ücretsiz olarak sunuluyor. X platformu bu hamleyle canlı yayınları ücretli yapan tek platform haline geliyor. Başta oyuncular olmak üzere X platformunun kullanıcı kaybedeceği yorumları yapılıyor.

Yeni dönemde canlı yayınlarda Premium kullanıcılara gönderileri düzenleme, uzun yazı formları, reklamsız akış gibi araçlar ücretsiz sunulacak. Bunun Premium aboneliği ne kadar cezbedici hale getirecek merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim