Anlık Bildirim

Xbox Game Pass ücretsiz oyun günleri: Avatar: Frontiers of Pandora ve daha fazlası

Xbox Game Pass kullanıcıları için Ücretsiz Oyun Günleri başladı. PGA Tour 2K23, Park Beyond ve Avatar: Frontiers of Pandora oyunları belirli tarihlerde ücretsiz erişilebilir olacak.
Xbox ve Game Pass kullanıcılarına üç oyun ücretsiz! İşte liste Tam Boyutta Gör
Xbox Game Pass servisi ile konsol rekabetine geri dönen Microsoft, yazın gelişini kutlamak amacıyla sürpriz etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Şimdi de ABD'li dev, Xbox ve Game Pass kullanıcıları için Xbox FreePlayDays etkinliğini duyurdu. Etkinlik boyunca kullanıcılara Avatar: Frontiers of Pandora, PGA Tour ve Park Beyond olmak üzere üç farklı oyun ücretsiz olarak sunulacak. 

Xbox ve Game Pass kullanıcılarına üç oyun ücretsiz

Aktarıldığı kadarıyla Xbox Game Pass Core ve Game Pass Ultimate aboneleri, 18 Temmuz ve 21 Temmuz tarihleri arasında PGA Tour 2K23 ve yaratıcı Park Beyond oyunlarını ücretsiz olarak oynayabilecek. Ayrıca tüm Xbox kullanıcıları, 16 Temmuz ile 28 Temmuz tarihleri arasında büyüleyici Avatar: Frontiers of Pandora için 5 saatlik süreli deneme sürümüne sahip olacak.

  • Avatar: Frontiers of Pandora - Tüm Xbox kullanıcıları
  • PGA Tour - Game Pass Core ve Game Pass Ultimate
  • Park Beyond - Game Pass Core ve Game Pass Ultimate

Peki ücretsiz oyunlara nasıl ulaşılıyor?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Xbox Game Pass Ultimate veya Core aboneleri, üyeliklerine giriş yaparak Microsoft Store üzerinden oyunlara ulaşıp yükleyebilir. Xbox konsollarında ise Xbox Store'dan abonelikler bölümü ve "Ücretsiz Oyun Günleri" bölümüne ilerleyerek oyunlara ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim