Anlık Bildirim

Xbox, yeni nesilde tamamen dijitale geçebilir

Analist Mat Piscatella, yeni nesil Xbox'ın disk sürücüyü terkederek sadece dijital sürüm ile geleceğini iddia etti. Playstation'un ise bir nesil sonra aynı hamleyi yapmasını bekliyor.
Xbox, yeni nesilde tamamen dijitale geçebilir Tam Boyutta Gör
Endüstri analisti Mat Piscatella'ya göre Microsoft, yeni nesil Xbox'ta fiziksel medyayı tamamen terk ederek dijitale geçecek. 

Bir süredir Xbox'un dijital dönüşüm konusunda öncü olduğunu görüyoruz. Hellblade II gibi son dönemde fiziksel kopyası piyasaya sürülmeyen oyunlar da dahil olmak üzere çok sayıda yüksek profilli oyunun yanı sıra, birçok büyük perakendecinin Xbox oyunlarının fiziksel kopyalarını satmayı bıraktığına dair işaretler var. Bu yılın Ocak ayında, Xbox'taki işten çıkarmaların fiziksel sürüm ekiplerini de kapsayacağı ortaya çıkmıştı. WindowsCentral, Microsoft'un bu departmanı kapattığını söyledi. 

"Xbox'u bir nesil sonra Playstation takip edecek"

Sektör analisti Mat Piscatella, X'te yaptığı açıklamada, Xbox oyuncularının çok yakında fiziksel oyunların çıkışını beklememesi gerektiğini söyledi. Analist, Sony'nin bir nesil sonra, Nintendo'nun ise iki nesil sonra tamamen dijitale geçmesini bekliyor.

Microsoft'un bir sonraki konsol neslinde gerçekten tamamen dijitale geçip geçmeyeceği henüz bilinmiyor, ancak bu konuda emareler var. Tamamen dijital Series S konsolunun ardından Microsoft yakın zamanda yeni Xbox Series X dijital sürümünü duyurdu. Yeni sürüm, sonbaharda tatil sezonunda 450 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
2430 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, disksiz xbox ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim