Anlık Bildirim

Xgimi Horizon S Max projeksiyon cihazı iPhone 16 kadar pahalı

Xgimi Horizon S Max projeksiyon cihazı 0.47 inçlik DMD yongası, Android TV 11.0 işletim sistemi, Harman Kardon 2x 12W hoparlör gibi özelliklerle geliyor.         
Xgimi Horizon S Max Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz haftalarda yeni tanıttığı projeksiyon cihazlarını ülkemizde piyasaya süren Çinli Xgimi premium segment bir cihazını daha getiriyor. Xgimi Horizon S Max şaşkınlık verecek kadar yüksek fiyata sahip. 

Xgimi Horizon S Max özellikleri ve fiyatı

Xgimi Horizon S Max projeksiyon cihazı Android TV 11.0 işletim sistemi ile birlikte geliyor. Wi-Fi 5 ve Bluetooth 5.1 bağlantı teknolojileri sayesinde kullanıcılar kesintisiz bir akıllı televizyon tecrübesi yaşayabiliyor. 

0.47 inçlik DMD yongasına sahip DLP ekran MEC teknolojisi sayesinde akıcı bir görüntü sunabiliyor. 40-200 inç arasında 4K çözünürlüğünde yansıtma yapabiliyor. 3100 ISO lümen parlaklık değeri, 1,000,000:1 dinamik kontrast oranı, IMAX Enhanced modu gibi özellikler mevcut. 

Harman Kardon 2x 12W hoparlör ile DTS-HD, Dolby Audio ve 360° ses elde eden cihazın entegre standı 135 derece aşağı-yukarı ve 360 derece sağa sola dönebiliyor ve alan seçimi konusunda esneklik sunuyor. Özel bir kapağı da olan Xgimi Horizon S Max projeksiyon cihazı 124800TL fiyat etiketi ile satılacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim