Anlık Bildirim

Xiaomi 15 Ultra'nın bir özelliği daha belli oldu: Beklenenden güçlü olacak

Xiaomi'nin yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonu Xiaomi 15 Ultra ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı. Yeni Ultra modeli, kamera tasarımıyla beklenenden güçlü olacak.
Xiaomi 15 Ultra'nın bir özelliği daha belli oldu! Ses getirecek Tam Boyutta Gör
Xiaomi 15, 15 Pro ve 15 Ultra'dan oluşacak Xiaomi 15 serisinin duyurulmasına artık sadece aylar kaldı ve telefonlar hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi serinin Snapdragon 8 Gen 4 işlemcilerle çalışan ilk telefonlar olması bekleniyor. Ancak bu yılki Ultra sürümü, beklenenden daha da güçlü olabilir. 

Xiaomi 15 Ultra'nın bir özelliği daha belli oldu

Hatırlayacak olursak halihazırda mevcut olan Xiaomi 14 Ultra, sırasıyla 3,2x ve 5x optik yakınlaştırmaya sahip 50MP telefoto ve 50MP periskop telefoto kamerayla tanıtıldı. Telefon, aynı zamanda Snapdragon 8 Gen 3 tarafından destekleniyordu ve bu nedenle 15 Ultra'nın Ekim ayında tanıtılacak olan Snapdragon 8 Gen 4'ten güç alması muhtemel. 

Son raporlara göre Xiaomi 15 Ultra'daki gelişmeler bununla sınırlı kalmayacak. Dahası, Xiaomi 15 Ultra modeli için 200MP çözünürlüğünde bir telefoto kameranın hazırlandığı iddia ediliyor. Ayrıca bu sensör, 4x kayıpsız zoom özelliğiyle karşımıza çıkacak. Kaçıranlar için telefonun bir süredir 50MP çözünürlüğünde 1 inçlik ana kamera, 50MP ultra geniş açılı kamera ve 50MP 7X periskop kameradan güç alacağı söyleniyordu. Dolayısıyla yenş sızıntı doğrulandığı takdirde, büyük bir yükseltmeye bakıyor olacağız.  

Xiaomi 15 Ultra'nın bir özelliği daha belli oldu! Ses getirecek Tam Boyutta Gör
Kamera sensörlerine ek olarak Xiaomi 15 Ultra'nın en dikkat çekici özelliklerinden biri ekranı olacak. Ön yüzünde 2K çözünürlükte çift katmanlı OLED ekrandan güç alacak. Apple'ın yeni nesil iPad'lerinde "Tandem OLED" ismiyle yer alan bu teknooloji, tek katmanlı OLED panellere çok daha yüksek parlaklık ve dolayısıyla daha gelişmiş HDR performansı sunuyor.

Ayrıca kutusundan 6.000mAh pil ile çıkacağı söylenen Xiaomi 15 Ultra, 24GB'a kadar RAM'e ve Xiaomi 15 Pro modellerinde olduğu gibi ultrasonik parmak izi tarayıcısına sahip olacak.

Xiaomi 15 Ultra ne zaman tanıtılacak?

Xaomi, her yıl olduğu gibi önümüzdeki Ekim ayında Xiaomi 15 serisini duyurmaya hazırlanıyor. Ancak serinin en çok beklenen modeli Xiaomi 15 Ultra için 2025'in ilk çeyreğine kadar beklememiz gerekecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim