Anlık Bildirim

Xiaomi 15 Ultra'nın kamera detayları paylaşıldı

Xiaomi 15 serisinin amiral gemisi telefonu Xiaomi 15 Ultra'nın kamera detayları belli oldu. Peki Xiaomi 15 ve 15 Pro'nun ardından tanıtılacak model neler sunacak? İşte detaylar...
Xiaomi 15 Ultra'nın kamera detayları paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi Xiaomi 14 serisinin ardından tanıtılan Xiaomi 14 Ultra, sahip olduğu özellikleri ile kısa sürede büyük bir ilgi gördü. Günümüzde ise Xiaomi, bir sonraki telefonları Xiaomi 15 serisini duyurmaya hazırlanıyor. Bunu ise önceki serilerde olduğu gibi ''Ultra'' sürümü takip edecek. Şimdi heyecanlı bekleyiş sürerken, Xiaomi 15 Ultra'nın kamera detayları da netleşmeye başladı.​​​

Xiaomi 15 Ultra'nın kamera detayları paylaşıldı

Son raporlara göre Xiaomi 15 Ultra, 200MP çözünürlüğünde Samsung ISOCELL HP9 periskop telefoto sensörü ile geliyor. Aynı kameranın daha önce Vivo X100 Ultra'da da mevcut olduğunu hatırlatalım ve 100 mm odak uzaklığı, f/2.6 diyafram açıklığı ve 4.3x optik yakınlaştırma desteğiyle geliyor. Ayrıca bu yeni sensörün yanında OIS destekli bir inçlik 50MP LYT-900 birincil kamera, 50MP Sony IMX858 ultra geniş lens ve 50MP Sony IMX858 telefoto sensörler bulunacak.

Xiaomi 15 Ultra'nın kamera detayları paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Bunun Xiaomi 14 Ultra'nın kameralarıyla aynı olduğunu belirtelim. Öte yandan sızıntı kaynağı,  Xiaomi 15 Ultra'nın çıkış tarihine de açıklık getirdi. Son bilgilere göre cihazın Ay Yeni Yılı'ndan sonra piyasaya sürülmesi planlanıyor, bu da Şubat ayında veya en azından 2025'in ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Peki Xiaomi 15 Ultra neler sunacak?

Xiaomi 15 Ultra beklenen özellikler

Daha önceki raporlara göre Xiaomi 15 Ultra, Snapdragon 8 Gen 4 veya Snapdragon 8 Elit tarafından desteklenmesi bekleniyor. Bu konfigürasyonda ise 24 GB'a kadar RAM ve devasa 6.200 mAh pil kapasitesine yer verilecek. Telefonun Android 15 tabanlı en son HyperOS 2.0 ile tanıtılması muhtemel. Ön yüzünde ise 144Hz yenileme hızı sunan 2K ekrana OLED ekrana yer verilecek. 

Xiaomi 15 Ultra'nın rahat ve güvenli kilit açma için ultrasonik ekran içi parmak izi sensörüne sahip olduğu söyleniyor. Arka yüzeyinde ise düz deri, fiberglas ve seramik olmak üzere üç farklı malzeme seçeneğiyle tanıtılacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim