Anlık Bildirim

Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı

Çinli teknoloji üreticisi, Xiaomi Mijia Ultra-Thin adlı robot süpürgesini tanıttı. Cihaz 5.5 cm gibi rekor kıran inceliğe sahip ve alçak mobilyaların altına girmesi için tasarlanmış.

Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı Tam Boyutta Gör

Xiaomi, temel özelliği inceliği olan ve zeminle aradaki mesafenin az olduğu mobilyaların altını bile temizleyebilen yeni robot süpürgesini duyurdu. Xiaomi Mijia Ultra-Thin Robot Vacuum Cleaner küçük boyutuna rağmen, güçlü bir motora sahip ve hatta ıslak temizliği de destekliyor.

Robot süpürge yalnızca 5.5 cm kalınlığında ve çoğu rakibinden çok daha ince. Kompakt gövde, 2000 Pa'ya kadar emiş gücü sağlayan bir motor barındırıyor ve atık kabının kapasitesi de 500 ml. Dahası, üretici 220 ml su deposu ile ıslak temizleme işlevini bile gerçekleştirmeyi başardı.

Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı Tam Boyutta Gör

311 dolardan satışa çıktı

Navigasyon için robot, nesnelere olan mesafeyi tahmin etmesini sağlayan bir ToF sensörüyle donatılmış. Ek olarak cihaz, yeni S-Cross 3D algoritmasını kullanıyor. Elektrikli süpürgenin, çocuk oyuncaklarını veya terlikler gibi çok küçük nesneleri, bunlarla çarpışmayı önlemek için tanıyabildiği belirtiliyor. Cihaz, Mi Home mobil uygulaması veya XiaoAI ses asistanı kullanılarak kontrol edilmekte.

Xiaomi, 5.5 cm kalınlığında ultra ince robot süpürgesini tanıttı Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mijia Ultra-Thin Robot Vacuum Cleaner 311 dolarlık fiyat etiketiyle Çin'de satışa sunulmuş durumda. Önümüzdeki aylarda cihazın diğer pazarlara da sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim