Anlık Bildirim

Xiaomi Smart Band 9, yeni HyperOS güncellemesi aldı: Yenilikler neler?

Xiaomi, Smart Band 9 akıllı bilekliği için güncelleme yayınladı. HyperOS 1.2.183 sürümü, özellikle fitness tutkunları için kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlayan bir dizi yeni özellik getiriyor.
xiaomi smart band 9 hyperos 1.2.183 güncellemesi Tam Boyutta Gör
Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Smart Band 9, HyperOS 1.2.183 sürümüyle önemli bir güncelleme aldı. İşte gelen yeni özellikler:

Xiaomi Smart Band 9 HyperOS 1.2.183 güncelleme detayları

Bu güncellemeyle gelen yenilikler, bisiklete binmeyi bıraktığınızda takibi otomatik olarak durduran bisiklet için otomatik duraklatma işlevi ve Power Challenge olarak adlandırılan yeni bir mini oyun ile sınırlı değil. Güncelleme ek olarak kullanıcıların satın almadan önce premium saat kadranlarını denemlerine olanak tanıyan ücretli saat yüzlerini denemelerine olanak tanıyor. Ayrıca kullanıcıların bildirim uyarılarını kişiselleştirmesine olanak tanıyan özel titreşim ayarları sunuyor.

Xiaomi, bu güncellemeyle çeşitli sorunların giderilerek genel deneyimin iyileştirildiğini belirtiyor.

Xiaomi Smart Band 9 akıllı bileklik, 1.62 inç daha parlak AMOLED ekran, tamamen metal tasarım,  21 güne kadar pil ömrü, 150’den fazla spor modu, detaylı uyku izleme ile birlikte çeşitli sağlık takibi (kalp atış hızı, kandaki oksijen, döngü, stres, nefes) özellikleriyle geliyor. Xiaomi Band 9’un satış fiyatı 1359 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim