Anlık Bildirim

Xiaomi, Honor ve Huawei, çift katmanlı OLED tabletler hazırlıyor

OLED ekranlar tabletlerde yaygınlaşıyor. Xiaomi Pad 7 serisinin tandem OLED ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca, Huawei ve Honor'un da çift katmanlı OLED ekrana sahip tablet planları bulunuyor.
Xiaomi, Honor ve Huawei, çift katmanlı OLED tabletler hazırlıyor Tam Boyutta Gör
OLED ekranlar tabletlerde yaygınlaşıyor. Xiaomi'nin uzun zamandır üzeinde çalıştığı Xiaomi Pad 7 serisinin OLED ekranla gelmesi bekleniyor. Xiaomi Pad 7 ve Pad 7 Pro olmak üzere iki model içermesi beklenen serinin, Apple iPad Pro M4'teki gibi çift katmanlı (tandem) OLED ekranla geleceği iddia ediliyor.

Daha uzun ömür ve daha yüksek parlaklık sunuyor

Çift katmanlı OLED, ilk olarak Honor Magic 6 Ultimate ile gelmiş olsa da, 2024 iPad Pro ile beraber popülerlik kazandı. Çift katmanlı OLED panel, adından anlaşılacağı gibi iki OLED katmanının üst üste entegre edilmesiyle oluşturuluyor. Böylece panelin ömrü artarak daha yüksek parlaklık değerlerine çıkılabiliyor. 

Ek olarak, Xiaomi 15 Ultra'nın da tandem OLED panel ile geleceği söyleniyor. Weibo platformundan Smart Pikachu kullanıcısı, Huawei ve Honor'un da 2024 yılı sonuna kadar çift katmanlı OLED ekranlı amiral gemisi tabletler piyasaya süreceğini iddia ediyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim