Anlık Bildirim

Xiaomi Mix Flip'in görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin istiridye kabuğu tasarımına sahip ilk telefonu ortaya çıktı. NCC sertifika kurumu Xiaomi Mix Flip isimli modelin görüntülerini yayınladı.
Xiaomi Mix Flip'in görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Xiaomi yakında "clamshell" yani istiridye kabuğu form faktörüne sahip ilk katlanabilir telefonunu tanıtacak. Xiaomi Mix Flip olarak adlandırılan model için geri sayım başlamış durumda. Cihaz bu ay içinde düzenlenecek bir etkinlikte resmiyet kazanacak.

Katlanabilir telefon 2405CPX3DG model numarası ile NCC sertifikasyon kurumu tarafından listelendi. Bu sayede canlı görüntülerini görme şansımız oldu. Tasarım açısından şaşırtıcı bir şey yok. Arka tarafında iki yuvarlak kamera modülü bulunan klasik bir model görünümü sunuyor.

Xiaomi Mix Flip'in görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

Lansman çok yakında

Sertifika kayıtlarına bakılırsa katlanabilir telefon 1.145 mAh + 3.595 mAh olmak üzere çift batarya içerecek (toplamda 4.740 mAh). Bununla birlikte 67W hızlı şarj desteği olacak. Xiaomi Mix Flip hatırlayacağınız üzere daha önce diğer düzenleyici kurumların sertifikasyon sürecinden de geçmişti.

Xiaomi Mix Flip'in görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon Xiaomi Mix Fold 4 ile birlikte tanıtılacak. Her iki cihazın da Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağı söyleniyor. Xiaomi yeni katlanabilir modellerini 19 Temmuz'da yapılması planlanan etkinlikte gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Diğer tüm detayları lansmanda öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim