Anlık Bildirim

Xiaomi, uygun fiyatlı oyuncu faresini "Mouse X1" tanıttı

Xiaomi, hem oyunculara hem de çalışan profesyonellere yönelik performans odaklı faresini tanıttı. Xiaomi Mouse X1, 26000 DPI ve 8000 Hz polling rate ile geliyor.
xiaomi oyuncu faresi Moues X1 Tam Boyutta Gör
Xiaomi, oyunculara yönelik aksesuarlarına bir yenisini ekledi. Xiaomi Mouse X1, uygun fiyatı, rekabetçi oyuncular için pratik özellikleri ve ergonomik tasarımıyla değerlendirilebilecek gaming mouse ürünlerinden biri.

Xiaomi Mouse X1 özellikleri ile neler sunuyor?

Xiaomi Mouse X1 gaming mouse özellikleri Tam Boyutta Gör
Xiaomi Mouse X1, hassas izleme ve doğru hedef alma sağlayan 26.000 DPI optik sensörle geliyor. Ayrıca, hızlı tepki süreleri için 8.000 Hz polling rate’e sahip. 65 gr ağırlığındaki fare, kullanıcı konforu düşünülerek tasarlanmış; arka kavisli yapı, kavramayı kolaylaştırıyor. Xiaomi, farede parmak izi önleyici kaplama kullanıldığını söylüyor.

Xiaomi oyuncu faresi, 530 mAh pil ile donatılmış. Polling rate 1.000 Hz olarak ayarlandığında ve 2.4 GHz kablosuz modunda kullanıldığında tek şarjla 110 saate kadar kullanım sunuyor. Kullanıcılar, özelleştirilmiş ayarları doğrudan fareye kaydedebilir; bu da yapılandırmalar arasında geçiş yapmayı kolaylaştırıyor.

Xiaomi Mouse X1 fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mouse X1, akıllı USB kablosuz alıcı, USB adaptörü ve veri kablosuyla geliyor. Mouse’un fiyatı 40 dolar civarında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim