Anlık Bildirim

Xiaomi'nin ilk tuşsuz telefonu görüntülendi: İşte tasarımı

Xiaomi'nin gelecek yılın ilk yarısında tuşsuz bir akıllı telefon tanıtacağı söyleniyor. Şimdi Zhuque kod adlı bu modele ait görüntüler ortaya çıktı. İşte tasarımı ve tüm bildiklerimiz...
Xiaomi'nin ilk tuşsuz telefonu görüntülendi: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Xiaomi, Mix serisi altında yenilikçi tasarımlara imza atmaya devam ediyor. Öyle ki bundan birkaç hafta önce bomba bir iddia gündeme gelmiş ve şirketin tuşsuz bir telefon geliştirdiği sızdırılmıştı. "Zhuque" kod adıyla anılan bu cihazın en dikkat çekici özelliği, tamamen tuşsuz bir tasarıma sahip olması olacak. Geçtiğimiz saatlerde ise, cihazın tasarımına ilişkin görüntüler paylaşıldı. 

Xiaomi'nin tuşsuz telefonu böyle görünecek

Edinilen bilgilere göre Xiaomi'nin ilk tuşsuz akıllı telefonu, Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye ek olarak ekran altı kamera ve 200W hızlı şarj desteğine sahip. Üstelik MIUI kodu analiz edildiğinde, modelin MIX serisine ait olduğu doğrulandı. Aslına bakacak olursak Xiaomi, bundan birkaç yıl önce de tuşsuz telefon projesi ile gündeme gelmiş ancak test aşamasında bu planları rafa kaldırmıştı. Şimdi, cihaz üreticisinin bir kez daha fiziksel düğmesi olmayan bir model tanıtacağını görüyoruz.

Xiaomi'nin ilk tuşsuz telefonu görüntülendi: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Çin'in CoolAPK forumunda paylaşılan görütülere göre, modelin üst ve alt bölümde MIX logosu taşıdığını görüyoruz. Ayrıca tamamen kavisli tasarıma ek olarak alt çerçevede bir adet Type C girişi ve mikrofon deliğine yer verilmiş. Telefonun ön yüzünde ise herhangi bir kamera deliği bulunmuyor. Bu da ekran altı selfie sensörünü doğrulamış durumda.

Proje henüz erken aşamada olduğu için telefon hakkında henüz çok bilgi yok. Xiaomi, tuşsuz telefon fikrini hayata geçirir ve olumlu bir deneyim sunabilirse, akıllı telefon pazarında yeni bir dönemin kapısını açabilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
57974 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim