Anlık Bildirim

Xiaomi yeni akıllı aroma lambasını duyurdu

Evinde veya ofisinde otantik kokulara ilgi gösteren kullanıcılar için Xiaomi akıllı aroma difüzörünü duyurdu. Cihaz 15 farklı esans kombinasyonu yapabiliyor.     
Mijia Smart Aroma Diffuser Set Tam Boyutta Gör
Yüz yıllardır bulunduğumuz ortamlara farklı kokular yayan tütsüler ve buhurdanlıklar vazgeçilmezlerden olmuştur. Günümüzde koku ürünleri de elektronik hale gelmiş ve akıllanmış durumda. 

Xiaomi aroma lambası

Xiaomi aroma lambası ya da aroma difüzörü olarak açabileceğimiz Mijia Smart Aroma Diffuser Set, HyperOS desteği ile kullanıcının uzaktan kontrol edebileceği akıllı bir cihaz. 135ml kapasiteli haznede sedir yeşil çay esansı yer alıyor. 

Kullanıcılar 15 farklı esans kombinasyonu yapabiliyor. 3 farklı sıklık seviyesi sunan difüzör ayrıca hareket algılama yeteneğine sahip. 120 derecelik açıda iki metreye kadar kullanıcıyı algıladığında 3 saniye boyunca esans atıyor ve havayı tazeliyor. 

16 milyon renk RGB aydınlatması da olan cihaz sesle kontrol edilebiliyor. Tek şarjda 50 güne kadar kullanılabilirken ambiyans RGB açık olursa 6 saat kullanılıyor. Cihaz Bluetooth üzerinden iletişim kuruyor. Fiyatı ise 20$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim