Anlık Bildirim

Xiaomi elektrikli otomobil üretimini hızla artırıyor: 100.000 teslimat hedefi çok yakın

Xiaomi elektrikli araç pazarında önemli bir oyuncu haline gelebilmek için var gücüyle çalışıyor. Çinli şirket elektrikli araç üretimi konusunda önemli bir ilerleme kaydetti.

Xiaomi otomobil üretimini artırıyor: 100.000 teslimat çok yakın Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonları ve elektonik cihazları ile adından sıkça söz ettiren Xiaomi, elektrikli araç sektörüne de iddialı bir giriş yapmıştı. Çinli dev bu segmentte de sağlam adımlarla ilerliyor. Şirket elektrikli araç üretimini hızlandırma sürecini tamamladı.

Xiaomi'nin kurucusu, başkanı ve CEO'su Lei Jun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada elektrikli araç tesisindeki kapasite artışının tamamlandığını ve bu yıl için belirlenen 100.000 teslimat hedefine Kasım ayı başında ulaşacaklarını söyledi.

Xiaomi otomobil üretimini artırıyor: 100.000 teslimat çok yakın Tam Boyutta Gör

Hedef tutturulmuş olacak

Eğer bu gerçekleşir ve Xiaomi SU7 modelinin mevcut üretim hızı sürdürülürse, şirket 2024'te 120.000 araç üretimine ulaşmış olacak. Böylelikle Xiaomi yönetiminin, 23 Mayıs'taki kazanç açıklamasında bahsettiği 120.000 adetlik teslimat hedefi tutturulmuş olacak.

Xiaomi'nin şu anda Çin'in 31 şehirde 93 showroom'u, 57 servis merkezi ve 30 teslimat merkezi bulunuyor. Ancak Lei Jun yakın gelecekte bu ağın daha da genişleyeceğini ve 59 şehirde 220 showroom, 135 servis merkezi ve 53 teslimat merkezine ulaşacağını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim