Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi Buds 6 uygun fiyat ile geliyor

Xiaomi Redmi Buds 6 tam kablosuz kulaklık modeli çift sürücü yapısı, yüksek gürültü engelleme, 42 saate kadar kullanım süresi, uzamsal ses ile birlikte geliyor.  
Xiaomi Redmi Buds 6 Tam Boyutta Gör
Kablosuz kulaklık pazarının önemli oyuncusu haline gelen Xiaomi Redmi Buds serisi yeni modellerle genişlemeye devam ediyor. Firma bu hafta Xiaomi Redmi Buds 6 tam kablosuz kulaklık modelini tanıttı.

Xiaomi Redmi Buds 6 özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Redmi Buds 6 tam kablosuz kulaklık modeli 12.4mm titanyum kaplama sürücüler ve 5.5mm mikro piezoelektrik sürücülerden oluşan bir kombinasyon ile geliyor. Bu yapı zengin ve dinamik ses ile derin bass üretiyor.

4 farklı ekolayzır modu sunan kulaklığın yongası, müzik için optimize edilmiş NetEase Cloud Music sertifikasına sahip. 49 desibel seviye ile çevre gürültüsü tamamen engellenebiliyor. Çift mikrofon ve yapay zekâ ile rüzgâr gürültüsünün de önüne geçiliyor.

Tek şarj ile 10 saate kadar kullanım süresi sunan kulaklık kutusu ile 42 saate kadar uzayabiliyor. 10 dakikalık şarj ile 4 saate kadar kullanım süresi elde edilebiliyor. Uzamsal ses desteği de sunan ürünün kutusunda batarya durumunu gösteren LED bildirim aydınlatması yer alıyor. Xiaomi Redmi Buds 6 tam kablosuz kulaklık modeli 28$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim