Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus kavisli bir AMOLED ekrana sahip olabilir

Xiaomi geçen yıl en az 18 adet farklı Note 11 modelini piyasaya sürdü. Çin menşeli olan bu firma Redmi Note 12 serisinin dünyada bir ilke imza atacağını da iddia etti.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus Tam Boyutta Gör
Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro ve Redmi Note 12 Pro Plus modelleri için son hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Xiaomi oldukça iddialı bir tavır ile yoluna devam ediyor. Redmi Note 12'nin 67 W, Note 12 Pro modelinin 120 W ve Note 12 Pro Plus modelinin 210 W hızlı şarj teknolojisi ile donatılacağı söyleniyor.

 

Redmi Note 12 Pro Plus ekranı ile neler sunacak?

MediaTek'in Dimensity 1080 isimli işlemcisinden güç alacağı belirtilen Redmi Note 12 Pro Plus'ın bir kamerası 200 MP çözünürlüğe sahip olabilir. Bu akıllı telefon için yayımlanan yukarıdaki afiş kullanıcıların kafasında soru işaretleri oluşturdu.

Afişe dikkatli bir şekilde baktığımızda Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus'ın kavisli bir AMOLED ekrana ev sahipliği yapabileceğini söyleyebiliriz. Kendisinin bu ay içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Xiaomi'ye göre Redmi Note 12 serisi iki büyük teknolojiyi bünyesinde barındıracak ve bunlardan bir tanesi dünyada bir ilk olacak. Hangi kelime öbeğinin 210 W hızlı şarj teknolojisi için kullanıldığı belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim