Anlık Bildirim

Xiaomi SU7, yeni renkleriyle görüntülendi

Xiaomi otomobilin resmi lansman tarihi belli değil ancak SU7 modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Xiaomi SU7, yeni renk seçenekleriyle Xiaomi Car Pekin Fabrikasında görüntülendi.
xiaomi su7 yeni renkleri Tam Boyutta Gör
Xiaomi Car Pekin Fabrikası'ndan sızdırılan fotoğraflar, Xiaomi SU7 için daha önce duyurulan palete eklenen üç yeni renk seçeneğini ortaya çıkardı.

Turuncu ve Mavi Xiaomi SU7

Xiaomi SU7, yeni renkleriyle görüntülendi Tam Boyutta Gör

Yeni renkler arasında sofistike gri mavi, canlı turuncu ve şık koyu mor yer alıyor. Daha önce sergilenen mavi (gulf blue) ile karşılaştırıldığında, yeni renkler daha geniş bir stil yelpazesi sunarak hem klasik ve sade bir görünüm arayanlara hem de daha sportif bir görünüm tercih edenlere hitap ediyor.

Xiaomi, Barcelona’da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi’nde SU7’nin ilk uluslararası tanıtımını gerçekleştirdi. Lu Weibing, Xiaomi SU7’nin teslimatlarına 2024’ün ikinci çeyreğinde başlayacağını söylemişti. SU7, orta ve üst düzey pazarı hedefliyor. Fiyatlandırma detayları henüz açıklanmadı ancak otomobilin 250.000 - 370.000 yuan arası fiyatla satılacağı söyleniyor. Üretimin Mart ayında 2000 adede çıkması, Temmuz’a kadar ayda 10.000 adedi aşması bekleniyor.

Kaynakça https://new.c.mi.com/global/post/821139 https://www.gizmochina.com/2024/03/03/xiaomi-su7-car-spotted-new-colors-release-date-mystery/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim