Anlık Bildirim

Xiaomi Watch S4'ün basın görselleri yayınlandı: İşte tasarımı

Xiaomi, 29 Ekim’de düzenleyeceği tanıtım etkinliğinde yeni ürünlerini duyuracak. Çinli şirket, etkinlikte tanıtacağı yeni akıllı saati Xiaomi Watch S4'ün basın görsellerini yayınladı.

Xiaomi Watch S4'ün basın görselleri yayınlandı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

Xiaomi bildiğiniz üzere 29 Ekim'de yeni ürünlerini tanıtacak. Çinli teknoloji devi etkinlikte Xiaomi 15 amiral gemisi akıllı telefonlarını, Xiaomi Pad 7 tabletlerini ve HyperOS 2'yi tanıtacağını zaten daha önce ilan etmişti. Lansmanda bunlara ek olarak Xiaomi Watch S4 de sahneye çıkacak.

Xiaomi Watch S4'ün basın görselleri yayınlandı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

Yeni akıllı saat geçen yıl Xiaomi 14 serisiyle birlikte duyurulan Xiaomi Watch S3'ün halefi olarak gelecek. Yayınlanan resmi basın görselleri Xiaomi Watch S4'ün siyah ve gümüş renk seçeneklerine sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca farklı malzemelerden yapılmış kayışlar ve farklı renklerde değiştirilebilir çerçeve seçenekleri ile sunulacak.

Xiaomi Watch S4'ün basın görselleri yayınlandı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

15 gün pil ömrü

Tüm bunlara ek olarak akıllı saatin yeni HyperOS 2 işletim sistemiyle çalışacağı ve eSIM'i destekleyeceği belirtiliyor. Tam şarjla 15 güne kadar pil ömrü sunacak. Cihazda uyku apnesi algılama işlevinin yer alması bekleniyor. Ayrıca SU7 için araba anahtarı olarak ve Xiaomi dizüstü bilgisayarların kilidini açmak için de kullanılabilecek.

Xiaomi Watch S4'ün diğer tüm detaylarını ve fiyat etiketini 29 Ekim'de düzenlenecek etkinlikte hep birlikte öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim