Anlık Bildirim

Xiaomi yeni powerbank modellerini ardı ardına tanıtmaya devam ediyor

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı pek çok yeni powerbank modelinden sonra, bu haftayı da boş geçmedi ve 10.000 maAh’lık yeni modelini satışa sundu.

Xiaomi yeni bir powerbank modelini daha satışa sundu Tam Boyutta Gör

Xiaomi, aksesuar yelpazesini genişleterek 10.000 mAh kapasitesinde yeni bir taşınabilir şarj cihazı tanıttı. Kompakt yapısı ve dahili USB-C kablosuyla dikkat çeken bu güç bankası, seyahatlerde pratik bir kullanım sunuyor. Çift USB-C bağlantı noktası sayesinde aynı anda iki cihazı şarj etme imkânı sağlıyor. Toplamda 165W çıkış gücüne sahip olan cihaz, sadece akıllı telefonlar değil, dizüstü bilgisayarlar gibi daha yüksek güç gereksinimi olan cihazları da destekleyebiliyor.

Xiaomi'nin açıkladığı verilere göre bu powerbank, şirketin yeni amiral gemisi Mix Fold 4'ü yaklaşık 1,41 kez, iPhone 15 Pro Max’i 1,75 kez ve Xiaomi 14 Pro'yu 1,8 kez tam şarj edebiliyor. Güç bankası, çeşitli şarj standartlarını destekleyerek geniş bir cihaz yelpazesiyle uyumlu hale getiriliyor.

90W’a kadar hızlı bir şekilde şarj olabilen cihaz, ayrıca üzerindeki ekran ile hem şarj durumunu hem de pil seviyesini takip etme olanağı sağlıyor. Ürün, şu anda 28 dolar karşılığında ön siparişe sunulmuş durumda. Ancak, küresel pazarlarda ne zaman satışa çıkacağı henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim