Anlık Bildirim

Xiaomi, 10 kg kapasiteli yeni Mijia Super Clean Çamaşır Makinesi'ni piyasaya sürdü

Geliştirilmiş tiftik filtresi ile önceki modellere göre daha fazla tiftik ve saç yakalayan 10 kg kapasiteli Xiaomi Mijia Super Clean Çamaşır Makinesi tanıtıldı. İşte özellikleri ve fiyatı:
Xiaomi, yeni Mijia Super Clean Çamaşır Makinesi'ni piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Xiaomi, yakın bir zamanda yeni dikey süpürgesini piyasaya sürdü. Ev elektroniği konusunda hız kesmeyen şirket, 10 kg kapasiteli yeni Mijia Super Clean Çamaşır Makinesi'ni de piyasaya sürdü. 

İşte Xiaomi Mijia Super Clean Çamaşır Makinesi'nin özellikleri ve fiyatı:

Minimalist bir tasarıma sahip bu çamaşır makinesi, sadece 0,3 metrekare yer kaplamakta. Giysilerin ağırlığına göre su seviyesini ayarlayan akıllı bulanık tartma özelliğine sahipt bu çamaşır makinesi ayrıca su ve enerji tasarrufu sağlarken kapsamlı temizlik sağlar.

Daha fazla kolaylık için makine kapalıyken uzun bir basışla etkinleştirilebilen hızlı bir başlatma seçeneği içeren Xiaomi Mijia Super Clean; kombine durulama ve sıkma işlevi, su alımı, durulama ve boşaltmanın aynı anda gerçekleşmesini sağlayarak yıkama sürecini daha da iyileştirir.

Xiaomi, yeni Mijia Super Clean Çamaşır Makinesi'ni piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör
1.2'lik yüksek temizleme oranına sahip makine, akarların %99'undan fazlasını temizlediğini iddia ediyor. Ayrıca tek tıklamalı akıllı yıkama dahil 10 özel yıkama modu sunan makine, çeşitli kumaş türlerine hitap eden kişiselleştirilmiş bir yıkama deneyimi sağlayan 8 farklı su seviyesine de sahip.

720 rpm sıkma hızına, seviye 2 enerji verimliliğine sahip ve 220 V~/50 Hz güç kaynağıyla çalışan makine, 560x610x920 mm ölçülerinde ve 28 kg ağırlığında. Son olarak cihazın fiyatına değinecek olursak ise 1.199 yuan (168 Dolar) fiyatıyla satışa sunulan Xiaomi Mijia Super Clean Çamaşır Makinesi, 26 Ağustos'tan itibaren sınırlı bir süre için 899 yuan (126 Dolar) özel lansman fiyatına sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20411 kez okundu.
7 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Xiaomi Mijia Super Clean ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim