Anlık Bildirim

Yakında WhatsApp durum güncellemelerini beğenebileceksiniz

Test aşamasındaki yeni bir özellik ile Instagram Hikayeler'de bulunan özellik, yakında WhatsApp'a geliyor. İşte WhatsApp durum güncellemelerine hızlı tepkiler vermenizi sağlayacak özelliğin detayları:
Yakında WhatsApp durum güncellemelerini beğenebileceksiniz Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın, beta sürümünde çevrimdışı bir şekilde dosya paylaşım özelliğini test ettiği ortaya çıkmıştı. Yeni özellikler test etmeye devam eden uygulamanın yakın bir zamanda ise Instagram Hikayeler'de bulunan bir özelliği test ettiği ortaya çıktı.

Instagram Hikayeler'de bulunan özellik, WhatsApp'a geliyor

Yakında WhatsApp durum güncellemelerini beğenebileceksiniz Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü üzere WhatsApp, gelecekteki bir güncellemede kullanıcıların durum güncellemelerine hızlı bir şekilde tepki vermesini amaçlayan, yeni bir özelliği test ediyor. Bu geliştirmeyle kullanıcılar, durum güncellemelerini beğenerek memnuniyetlerini kolayca ifade edebilecek.

Bu yeni özellik ile emojiler kullanılarak durum güncellemelerine verilen tepkiler, genellikle konuşma içinde görünecek. Son olarak durum güncellemeleri için hızlı tepki verme özelliğinin uçtan uca şifrelemeyle tam uyumlu olduğu da belirtilmekte ve bu, kullanıcılar arasında gerçekleşen hızlı tepkilerin tam güvenliğini ve gizliliğini sağlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim